Μουσική Γωνιά

Μία μουσική παρέα σε μία ζεστή μουσική αγκαλιά, με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ και εμφανίσεις σε πολλά πολιτιστικά δρώμενα

H «Μουσική Γωνιά» ξεκίνησε το ταξίδι της το 2006, με μία πρωτοβουλία της τότε Δημοτικής Αρχής Ταύρου, της μαέστρου Ειρήνης Κοντοσώρου και των δημοτών, έχοντας ως σύνθημα τη φράση του Ευριπίδη: «Η ζωή δίχως μουσική θα ήταν ένα σφάλμα».

Πρόκειται για μία όμορφη μουσική παρέα, σε ζεστό κλίμα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει απλόχερα αγάπη στους φίλους της μουσικής, έχοντας ως βάση την παιδεία και την μουσική μόρφωση ατόμων κάθε ηλικίας.

Μετά την Καλλικρατική συνένωση, η «Μουσική Γωνιά» όχι μόνο έχει τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, αλλά εδραιώνει την πολιτιστική της παρουσία με την μετεγκατάστασή της σε μεγαλύτερο χώρο και με ενίσχυση των υλικοτεχνικών της υποδομών.

Στη Μουσική Γωνιά, παρέχονται δωρεάν τα μαθήματα:

  • Μουσικοκινητική (προσχολική ηλικία-νηπιαγωγείο)
  • Αρμόνιο (Δημοτικό-Γυμνάσιο- Λύκειο)
  • Παιδική χορωδία  Τραγούδι εφήβων-νεολαίας
  •  Χορωδία ενηλίκων

Η Μουσική Γωνιά συμμετέχει σε δημοτικά φεστιβάλ και πολιτιστικές δράσεις, διοργανώνει σε Ιερούς Ναούς της περιοχής μουσικό επετειακό πρόγραμμα σε πολυφωνικό σχήμα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, ενώ εμφανίζεται σε εθνικές επετείους και τοπικά φεστιβάλ. Παράλληλα, συνεργάζεται με κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς συλλόγους.

Η Μουσική Γωνιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ της Ρουμανίας υπό την αιγίδα της UNESCO το καλοκαίρι του 2016.

Μία μουσική ομάδα με μεγάλη πολιτιστική παρουσία και δωρεάν συμμετοχή των μελών της που λειτουργεί σε ένα ζεστό κλίμα και αφορά όλες τις ηλικίες

Καλλιτεχνική υπεύθυνη Μουσικής Γωνιάς: ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΥ

Στοιχεία επικοινωνίας: 2103422206 & 6940272722

Αίθουσα 5, π. Δημοτικών Σφαγείων (Πειραιώς & Επταλόφου), Ταύρος