Εικαστικό Κόσμημα

Το εργαστήρι κοσμήματος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαστήρια. Το υλικό του, ένας συνδυασμός τεχνικής και φαντασίας, ικανό να σταθεί δίπλα σε επαγγελματικές δουλειές

To εργαστήρι κοσμήματος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου μετρά πολλά χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται πρακτικές κατασκευής εικαστικού κοσμήματος, συνδυάζοντας τεχνικές, φαντασία και ποικιλία υλικών.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν οι μαθητές είναι ημιπολύτιμες πέτρες, μέταλλα, σύρματα, κορδόνια, μαλλί, κα, τα οποία συνδυάζονται όμορφα και με ιδιαίτερες τεχνικές προκειμένου να μεταμορφωθούν σε κοσμήματα άξια θαυμασμού.

Με την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού υπευθύνου οι συμμετέχοντες στο εργαστήρι κοσμήματος, συνδυάζοντας διάφορες μορφές τέχνης, δημιουργούν ευρεία γκάμα δημιουργιών, τα οποία δεν υστερούν σε τίποτα από τα αντίστοιχα επαγγελματικά δημιουργήματα.

 

Καλλιτεχνική υπεύθυνη τμήματος κοσμήματος: ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΛΕΓΑΚΗ

Κτίριο Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο, Χρ. Σμύρνης 18, τηλ. 210 9431760

Η δημιουργία κοσμήματος μπορεί να αποτελέσει πηγή δημιουργικής δραστηριότητας, αλλά και κίνητρο επαγγελματικής ενασχόλησης. Το επίπεδο του εργαστηρίου εικαστικού κοσμήματος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου εγγυάται στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα